Thursday, January 5, 2012

Hommikune kodujuustu-ciabatta

Tänu lapse sünnile on minust saanud täiskohaga hommikuinimene, mistõttu tunnen suurt mõnu väärtuslikust ja maitsvast hommikusöögist. Ja olgem ausad - heal hommikusöögil on suur osa hea päeva kordaminekuks !
Köögist tubadesse liuglev hommikukohvi lõhn tahab alati enda kõrvale midagi meeldivat hamba alla, seekord sai selleks itaaliapärane leib ciabatta.


Kodujuustu-ciabatta (kogus kahele, e. 5-6 viilu)
0,5 pakki kodujuustu
1 avokaado
päikesekuivatatud tomat
5-6 viilu juustu
sool
pipar

Alustuseks koori avokaado  ja lõika see väikesteks kuubikuteks. Seejärel tee sama ka päikesekuivatatud tomatitega (kogus silma järgi, mina lõikan 4-5 tükki) ja lisa tükid avokaadoga samasse kaussi. Nüüd on aeg segada juurde kodujuust ning maitsestada see soola-pipraga. Lao ahjuplaadile ciabatta viilud kuhu aseta peale kodujuustu mass. Enne ahju panekut lisa ciabtta ja kodujuustu peale veel ka viil juustu.
Soojenda ahi 180'C kraadini ja tõsta saiad ahju, kus hoia neid 10 minutit.


Saiakesed sobivad väga hästi ka kergeks suupisteks külalistele.

Head isu!

Lugemiseni,
N.

No comments:

Post a Comment